szexről máshogy  

hétfő, augusztus 20

ezen a nyáron sokmindent tapasztaltam. de megint csak rá kellett jönnöm, hogy érzelem nélkül nem megy. nem olyan jó. nincs meg a varázs. dugni pedig nem szeretek. de legalább megtanultam.

ami viszont más, az az, hogy be kell ismerjem, hogy néhány kapcsolatban elengedhetetlen a fizikai együttlét. idősebbeknél ugyanez igaz. ezt is megtudtam. egyszerűen fontos. a kapcsolat része. de akkor miért érzem mégis úgy, hogy van akivel mégsem ilyen fontos? hogy nem ez érdekel hanem a másik mint ember, mint lélek? lehet hogy ez csak egy ideig tartó állapot? és utána ugyanúgy fontossá válik?

talán a magyarázat, hogy mivel emberek vagyunk, és mint ilyen fizikai lények, ezért megfoghatóbbá kell tennünk egy olyan magas érzést mint a szeretet. és ez a szeretkezés. de akkor miért fekszünk le olyanokkal akiket nem szeretünk?

van különbség dugás és szeretkezés között. óriási. remélem te is tudod mire gondolok. és itt most nem az együttlét milyenségére (érzéki, vad, szenvedélyes etc) gondolok, hanem az érzelmi háttérre. mert egy szeretkezés attól jó és akkor jó ha megadjátok egymásnak azt amire a másik vágyik. és ez lehet bármilyen. ha szeretitek egymást akkor nem egy sima numera. és szerintem akkor élvezed a legjobban, és a legnagyobbat, ha szereted akivel vagy.

tehát az egészet a szeretet emeli fel isteni síkra.

AddThis Social Bookmark Button

Email this post


eddig  

nagyon rég írtam ide. azóta sokminden történt. vizsgák, amik nem úgy sikerültek ahogy kellettek volna, sok sok gondolat, érzéseks, élet...

tanulság van-e? biztosan. de ezt találd meg te magadnak.

Vajon lehet-e úgy vizsgázni, hogy az embert nem érdekli igazán amit tanul. bizonyára lehet. nekem nem sikerült. valahoogy nem kötött le egyik tárgy sem. hogy miért? talán élni akartam. talán a nyári tanulás nekem nem megy. talán mássla voltam elfoglalva. talán egyszerűen előre éreztem valamit. nem tudom. nem ment. és most sem megy. pedig próbálom. de tudom magamról hogy ha erőltetem nem lesz jobb. és nem is lett. soha.

Végiggondoltad már, hogy amit csinálsz az-e a helyes út? hogy élvezni fogod-e? élvezed-e? tudod -e egész életeden át csinálni? igen a munkáról van szó. én rájöttem, hogy az út amit eddig helyesnek gondoltam mégsem az. valahol mélyen tudtam mindig is. bizonyára volt valami oka amiért csak most jött elő. valamire kellett ez az egy plusz egy év. majd ha túlleszek megmondom hogy mire.

meddig vagy képes magadba folytani azt aki igazán vagy? szenvedni, amikor ki akar törni? nem lenne egyszerűbb csak simán hagyni? vagy félsz attól amit hozhat? inkább bánd meg azt hogy megtörtént mint azt hogy nem.

AddThis Social Bookmark Button

Email this post


 

Design by Blogger Buster | Distributed by Blogging Tips