szexről máshogy  

hétfő, augusztus 20

ezen a nyáron sokmindent tapasztaltam. de megint csak rá kellett jönnöm, hogy érzelem nélkül nem megy. nem olyan jó. nincs meg a varázs. dugni pedig nem szeretek. de legalább megtanultam.

ami viszont más, az az, hogy be kell ismerjem, hogy néhány kapcsolatban elengedhetetlen a fizikai együttlét. idősebbeknél ugyanez igaz. ezt is megtudtam. egyszerűen fontos. a kapcsolat része. de akkor miért érzem mégis úgy, hogy van akivel mégsem ilyen fontos? hogy nem ez érdekel hanem a másik mint ember, mint lélek? lehet hogy ez csak egy ideig tartó állapot? és utána ugyanúgy fontossá válik?

talán a magyarázat, hogy mivel emberek vagyunk, és mint ilyen fizikai lények, ezért megfoghatóbbá kell tennünk egy olyan magas érzést mint a szeretet. és ez a szeretkezés. de akkor miért fekszünk le olyanokkal akiket nem szeretünk?

van különbség dugás és szeretkezés között. óriási. remélem te is tudod mire gondolok. és itt most nem az együttlét milyenségére (érzéki, vad, szenvedélyes etc) gondolok, hanem az érzelmi háttérre. mert egy szeretkezés attól jó és akkor jó ha megadjátok egymásnak azt amire a másik vágyik. és ez lehet bármilyen. ha szeretitek egymást akkor nem egy sima numera. és szerintem akkor élvezed a legjobban, és a legnagyobbat, ha szereted akivel vagy.

tehát az egészet a szeretet emeli fel isteni síkra.

AddThis Social Bookmark Button

Email this post


1 megjegyzés: to “ szexről máshogy

  • Névtelen
    8/30/2007 01:23:00 du.  

    Nagyon ajánlom Müller Péter: Szeretetkönyv c. könyvet,ha még nem ismered.
    Csak véletlen kötöttem ki az oldaladon,de elolvastam mikről és hogyan írsz, és rögtön eszembejutott,h ezt a könyvet meg kell írnom Neked.
    Üdv.:Cili

 

Design by Blogger Buster | Distributed by Blogging Tips